10-05-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μαντώ

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μαντώ

«ΑΝΟΙΧΤΑ»,

με την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μαντώ

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μαντώ, την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 23:30 στο OPEN και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». 

H Μαντώ περιγράφει στην Αννίτα τα παιδικά της χρόνια δίπλα σε δύο γονείς μουσικούς και μιλάει για τη λατρεία που είχε από πολύ μικρή για τη μουσική, για τα δεκάδες casting και για την ενεργή ενασχόλησή της, παρόλες τις αντιρρήσεις των δικών της ανθρώπων.

Θυμάται τη ζωή και τις σπουδές της στην Αμερική, αμέσως μετά το λύκειο, αλλά και τη δελεαστική πρόταση από δισκογραφική εταιρεία στα ‘90s, που ουσιαστικά της έκοψε τα όνειρα για καριέρα στο εξωτερικό.

Ακόμα αποκαλύπτει την πίεση που δεχόντουσαν οι τραγουδίστριες για την εξωτερική τους εμφάνιση στα κέντρα που εμφανιζόντουσαν, με αποτέλεσμα και η ίδια, λόγω αυτών των πιέσεων, να χάσει πάρα πολλά κιλά.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Μαντώ αναφέρεται στους δύο γάμους και στα δύο διαζύγια που έχει στη ζωή της, ενώ δεν αποκλείει και έναν τρίτο γάμο!

Η σπουδαία συνθέτης και ερμηνεύτρια θυμάται την εμφάνισή της στην Eurovision και αποκαλύπτει πως ουσιαστικά ψηφίζονται οι χώρες στον συγκεκριμένο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την καλεσμένη της και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Δήμος Αναστασιάδης, αλλά και ο Γιάννης Δόξας αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη Μαντώ.

Τέλος, η Μαντώ κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής στην Αννίτα Πάνια και ερμηνεύει τις «Αισθήσεις» με έναν τρόπο ξεχωριστό.....

                                          Η συνέχεια....που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

Την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 23:30 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ