11-05-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο After Dark τον Παντελή Καναράκη και την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόσα

Δελτίο Τύπου - After Dark - Θέμης Γεωργαντάς, Παντελής Καναράκης και Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόσα

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Παντελή Καναράκη

και την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόσα

 Την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Παντελή Καναράκη και την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόσα, για ένα βράδυ γεμάτο γέλιο και εκπλήξεις.

 Ο Παντελής Καναράκης έρχεται στο studio του «After Dark» και φέρνει τα πάνω κάτω με το χαρακτηριστικό του χιούμορ. Εξομολογείται την αγάπη του για τη δουλειά του και το πόσο ευτυχισμένος νιώθει μέσα από την ηθοποιία. Μιλάει ακόμα για την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά και αποκαλύπτει πόσο πολύ θα ήθελε να συνεχιστεί με νέα επεισόδια. 

Στην παρέα τους έρχεται η αγαπημένη φίλη του και μουσικός Ελένη Πέτα και μοιράζονται με τον Θέμη αναμνήσεις από τη μέχρι τώρα σχέση τους. Οι δύο καλλιτέχνες θα μιλήσουν ανοιχτά για το κίνημα #metoo με την Ελένη Πέτα να αποκαλύπτει πως ξαφνιάζεται που το κίνημα δεν έχει μεταφερθεί και στο χώρο του τραγουδιού. 

Ο Παντελής Καναράκης δεν θα γλυτώσει όμως από τον Θέμη Γεωργαντά και το περίφημο εξομολογητήριο. Θα απαντήσει ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις; Θα αποκαλύψει ποιο είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο της τηλεόρασης ή θα δεχθεί τους κεραυνούς του «After Dark»; 

Τη βραδιά κλείνει η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόσα, η οποία εξομολογείται στον Θέμη τις πιο πικάντικες αλήθειες της και αποκαλύπτει που «βλέπει» τον εαυτό της στο μέλλον αλλά και αν θα έκανε ξανά αισθησιακή φωτογράφιση. Θα είναι αρκετά ειλικρινής, ώστε να κερδίσει μια θέση στο Πάνθεον; 

Κάθε Παρασκευή … «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! 

Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:00 στο OPEN 

Δείτε το τρέιλερ