19-05-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Μπουένος Άιρες

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Μπουένος Άιρες

Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στο Μπουένος Άιρες

 

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην Αργεντινή και στο συναρπαστικό Μπουένος Άιρες, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN. 

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στο Μπουένος Άιρες, τη μαγική πόλη της Αργεντινής! Μας ξεναγούν στην εντυπωσιακή πλατεία Πλάθα ντε Μάγιο, την πασίγνωστη 9η Ιουλίου - τη λεωφόρο στο κέντρο της πόλης όπου δεσπόζει ο τεράστιος οβελίσκος, και τη Ρεκολέτα – τη γειτονιά που έχει ένα νεκροταφείο για αξιοθέατο! Δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις της Αργεντινής στο ομορφότερο café της χώρας, εντυπωσιάζονται από το άγημα που αποτίνει κάθε ημέρα φόρο τιμής στον Καθεδρικό Ναό του Μπουένος Άιρες και παρακολουθούν όπερα σ’ ένα από τα καλύτερα θέατρα του κόσμου. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του γνωρίζουν τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες στις γειτονιές Παλέρμο, Σόχο και Σαν Τέλμο, ενώ στο Λος Ανχελίτος παρακολουθούν ένα συγκινητικό τάνγκο σόου.  

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Μπουένος Άιρες, «το Παρίσι της νοτίου Αμερικής»!

Μας παρουσιάζουν τα επιβλητικά κτήρια της πόλης, όπως το Κογκρέσο και επισκέπτονται τις γειτονιές του Μπουένος Άιρες Μπόκα, Πουέρτο Μαδέρο και Παλέρμο. Φυσικά δεν παραλείπουν να κάνουν βόλτα με πλοίο στον ποταμό Τίγκρε, όπου και θαυμάζουν υπέροχες εξοχικές κατοικίες. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παρακολουθούν το Πιατσόλα Τάνγκο, το σπουδαιότερο σόου τάνγκο παγκοσμίως, αλλά και street tango στη Μπόκα. Τέλος, δοκιμάζουν πεντανόστιμα τοπικά πιάτα σε κορυφαία εστιατόρια του Μπουένος Άιρες. 

Οι πιο όμορφες «Εικόνες» από το Μπουένος Άιρες, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN! 

Δείτε το τρέιλερ