19-05-2022

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο Σ’ αγαπάω μεν… αλλά, στις 20:00 στο OPEN

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδια 47 και 48

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN 

Η απολαυστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται το Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN και οι ήρωες μας τρέχουν και δε φτάνουν! Τα χρέη κυνηγάνε τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να γλυτώσει την κατάσχεση, η Δάφνη χάνει το δαχτυλίδι του γάμου της, ο Οδυσσέας πιστεύει ότι η Νίνα δεν τον θέλει πια και ο Δάνος…περνάει κρίση ηλικίας! 

Το Σάββατο 21 Μαΐου, o Παύλος βρίσκεται μπλεγμένος με ένα δικηγόρο που έχει έρθει να του κατασχέσει...το σπίτι, λόγω ενός παλιού χρέους που κανένας δε θυμάται. Προκειμένου να σώσει ό,τι έχει και δεν έχει, καταστρώνει ένα σχέδιο με τη βοήθεια της Δάφνης και της οικογένειας και αρχίζει μια διαδικασία... πέρα-δώθε! 

Την Κυριακή 22 Μαΐου, η Δάφνη δεν βρίσκει το δαχτυλίδι του γάμου της πουθενά και ο Παύλος θυμάται ότι το είχαν ασφαλίσει σε έναν ξάδερφο του ασφαλιστή, τον Γρηγόρη (Μιχάλης Μαρκάτης). Οπότε μπορούν να πάρουν αποζημίωση, αρκεί να δηλώσουν ότι έχει κλαπεί. Ο ασφαλιστής καταφθάνει και αρχίζει το δούλεμα. Μόνο που.. δεν ξέρουμε ποιος δούλεψε ποιον. Ο Οδυσσέας έχει ανασφάλεια ότι η Νίνα δεν τον θέλει πια και ο Δάνος περνάει κρίση ηλικίας με αποτέλεσμα να μη νιώθει ασφαλής πουθενά. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», Σάββατο 21 Μαΐου και Κυριακή 22 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ