27-05-2022

Φινάλε για την απολαυστική κωμωδία του OPEN Σ’ αγαπάω μεν… αλλά - Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια

Σ αγαπάω μεν… αλλά, επεισόδια 49, 50

To «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» κάνει φινάλε

και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έρχεται λίγο πριν το τέλος 

 

Η απολαυστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» κάνει φινάλε και η ώρα των οριστικών αποφάσεων για τους ήρωες μας έχει έρθει. Τελικά, ο Παύλος και η Δάφνη χωρίζουν οριστικά ή μήπως δίνουν μια δεύτερη ευκαρία στο γάμο τους; Τι ρόλο θα παίξει στην ιστορία ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος; Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN τα δύο τελευταία ανατρεπτικά επεισόδια. 

Το Σάββατο 28 Μαΐου, ένα νέο θα ταράξει τον Παύλο: η Δάφνη είναι πολύ κοντά στο να δεχτεί μια δουλειά, στο Παρίσι! Και ενώ ζητά, επισήμως, διαζύγιο και φρεσκάρει τα γαλλικά της, ο Παύλος ψάχνει τρόπο να κερδίσει χρόνο, για την επισημοποίηση του χωρισμού. Με τη βοήθεια της Πηνελόπης, η Δάφνη και ο Παύλος, κάνουν ένα βήμα παραπέρα και αποφασίζουν να πάνε ένα διήμερο, έτσι ώστε να δουν εάν μπορούν να συγκατοικήσουν ως φίλοι, μέχρι να φύγει η Δάφνη για το εξωτερικό. Η εμφάνιση όμως του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο ξενοδοχείο που μένουν θα κάνει τον Παύλο, να αναθεωρήσει το σχέδιο δράσης του. Και ενώ άλλοι προσπαθούν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, ο Μάκης προσπαθεί να βρει το απόλυτο δώρο για την επέτειο που έχει με τη Ρία. Η Ρία έχει βρει το τέλειο δώρο… και θα κάνει τη ζωή του Μάκη μαρτύριο, εάν δεν βρει και εκείνος κάτι εξίσου σπουδαίο.  Και όσο ο Μάκης ψάχνει δώρο και ο Παύλος ψάχνει λύση, ο Οδυσσέας ανακαλύπτει μετά από χρόνια, το πόσο καλή ταινία είναι η  «Καζαμπλάνκα». Η Νίνα στην αρχή συγκινείται που ο άντρας της μοιράζεται το πάθος της για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά η χαρά της κόβεται μαχαίρι, όταν ο Οδυσσέας φτάνει στα όρια της εμμονής. 

Την Κυριακή 29 Μαΐου, κάθε αρχή και ένα τέλος, κάθε τέλος και μια αρχή. Η Δάφνη πρέπει να πάρει μια απόφαση: Παρίσι, ή Αθήνα; Και πίσω από αυτή την ερώτηση κρύβεται μια άλλη, πιο δύσκολη: Καριέρα, ή... Παύλος; 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», Σάββατο 28 Μαΐου και Κυριακή 29 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

 Δείτε το τρέιλερ