10-06-2022

Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο της ξένης σειράς Private eyes, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Private Eyes Season 4 - Ξένη σειρά

 

Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο της ξένης σειράς «Private eyes»,

σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

 

 

Η αγαπημένη ξένη αστυνομική σειρά μυστηρίου «Private eyes» συνεχίζει με νέα επεισόδια, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, καθημερινά στις 20.00 στο OPEN.

 

Ο τέταρτος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 20.00 και ο Ματ (Τζέισον Πρίστλι) και η Άντζι (Σίντι Σάμπσον) βρίσκονται σε νέες περιπέτειες, εξακολουθώντας να επιλύουν τις πιο αινιγματικές και μυστηριώδεις υποθέσεις.

 

Το δίδυμο φωτιά και σε αυτόν τον κύκλο μας χαρίζει πολύ δυνατές στιγμές και αναλαμβάνει μυστηριώδη περιστατικά που θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό. Η μεταξύ τους σχέση και χημεία, που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό, πρωταγωνιστεί και πάλι, με τους δυο τους να εξελίσσονται όλο και περισσότερο.

 

Στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 20.00 θα δούμε πώς οι φαινομενικά παρανοϊκοί ισχυρισμοί του πατριάρχη μιας πλούσιας οικογένειας, ότι μια σειρά από τυχαία ατυχήματα είναι στην πραγματικότητα αποτυχημένες απόπειρες ενάντια στη ζωή του, προκαλούν υποψία στον Ματ και την Άντζι και τους οδηγούν στο να ερευνήσουν αν κάποιος από τους εχθρούς του μεγιστάνα τον θέλει όντως νεκρό.

 

Private Eyes 4ος Κύκλος:  Πρεμιέρα Τρίτη 14 Ιουνίου στις 20.00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο OPEN

 

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πρίστλι, Σίντι Σάμπσον, Μπάρι Φλάτμαν, Τζόρντιν Νέγκρι