14-06-2022

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Λάκη Παπαδόπουλο και τα λένε όλα «Ανοιχτά»

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Αννίτα Πάνια, Λάκης Παπαδόπουλος

«ΑΝΟΙΧΤΑ»,

με την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Λάκη Παπαδόπουλο 

 Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 23:30 στο OPEN, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». 

Ο Λάκης με τα «Ψηλά Ρεβέρ», ανατρεπτικός όπως πάντα, μιλάει για όλους και για όλα! Κάνει μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια και στην πρώτη του μπάντα, τους Dragons, με μάνατζερ τον Γιώργο Καρατζαφέρη! Ακόμα, αποκαλύπτει πως είχε μπαρκάρει ως τραγουδιστής ορχήστρας σε κρουαζιερόπλοιο και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει πολλά λιμάνια του κόσμου.

Σχετικά με τις συνεργασίες του θυμάται τη συνάντησή του με τον Μάνο Χατζιδάκι τα χρόνια που δούλευε σαν μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο, αλλά και την «κόντρα» του με τον Μίκη Θεοδωράκη. Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ντουέτο του με τον Δημήτρη Μητροπάνο και στο πώς προέκυψε αυτή η μουσική συνύπαρξη, ενώ περιγράφει και όλα όσα ακολούθησαν μετά, με τον ίδιο να συνεργάζεται με τους περισσότερους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής.

Ο μουσικός και ερμηνευτής μιλάει ακόμα για την οικογένειά του και για τον μοναχογιό του Άγγελο, ο οποίος έχει διαλέξει τον δικό του δρόμο, ενώ μας αποκαλύπτει και τους διάσημους νονούς του! Εξιστορεί στιγμές από το «ΑΧ ΜΑΡΙΑ» και αναφέρεται στις παρέες των Εξαρχείων που άφησαν ιστορία. Η συζήτηση φτάνει και στη μουσική της εποχής μας και ο Λάκης Παπαδόπουλος σχολιάζει τα νέα ταλέντα, ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στην τραπ σκηνή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βαγγέλης Δεληκούρας, ο Παντελής Αμπατζής, αλλά και η συνοδοιπόρος του στις συναυλίες, Πένυ Σκάρου αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Λάκη με τα «Ψηλά Ρεβέρ»!

Για το τέλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος τραγουδάει μαζί με την Αννίτα, συνοδεία της κιθάρας του παππού του, τις διαχρονικές επιτυχίες του που όλοι αγαπήσαμε... 

Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας…

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά». 

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 23:30 στο OPEN

 Δείτε το τρέιλερ