15-06-2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Εβελίνα Νικόλιζα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο Τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Γιώργος Θεοφάνους, Γιάννης Σαββιδάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ησαΐας Ματιάμπα, Εβελίνα Νικόλιζα, Enorasis, Tom Giannakopoulos

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Εβελίνα Νικόλιζα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Εβελίνα Νικόλιζα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ποπ επεισόδιο!

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, σε πολλές από τις οποίες έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τραγούδια αγαπημένα που έχουν ξεχωρίσει, πάντα με τη μελωδική φωνή του Γιάννη Σαββιδάκη.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη, με το μπρίο της και την αστείρευτη ενέργειά της, έρχεται στο πλατό και ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια. Θα την απολαύσουμε, όμως, και σε ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο το έχουμε ακούσει από τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, Ησαΐας Ματιάμπα συνεχίζει δίπλα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη με αγαπημένες παλιές και νέες επιτυχίες του. Στην παρέα τους έρχεται η μοναδική Εβελίνα Νικόλιζα και οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα απολαυστικό ντουέτο.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ένα νέο συγκρότημα έρχεται για να ξεσηκώσει το πλατό του «Ένα τραγούδι ακόμα». Οι Enorasis είναι ένα group πολλά υποσχόμενο που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα.

Το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι o Tom Giannakopoulos . O Tom είναι σαξοφωνίστας, είναι 23 ετών και ασχολείται με τη μουσική εδώ και δέκα χρόνια.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ