23-06-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στη μαγευτική Σαντορίνη

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Σαντορίνη

Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Σαντορίνη

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά, το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, όπου κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια τους και ανακαλύπτουν το μυστικό σημείο για τέλειες φωτογραφίες, αλλά και τον δρόμο που συναρπάζει όλους τους τουρίστες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια επισκέπτονται το Μεγαλοχώρι, αλλά και το Μουσείο Οίνου, το μοναδικό υπόσκαφο μουσείο παγκοσμίως.

Επίσης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά με θέα στη μαγευτική Καλντέρα και μας προτείνουν έξυπνες αγορές για όλα τα βαλάντια.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην πανέμορφη Σαντορίνη και επισκέπτονται τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι, τον Πύργο και το Καστέλι Πύργου, πανέμορφες τοποθεσίες που μας αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο μεγαλύτερο οινοποιείο της Σαντορίνης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά και μας εξηγούν τι είναι το περιβόητο «φόρεμα που πετάει»! Και το ταξίδι συνεχίζεται…

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ