02-09-2022

OPEN sport Σάββατο και Κυριακή 03-04/09/2022 στις 13:40

Δελτίο τύπου - Open Sport - Μανώλης Σφακάκης

Άφθονο θέαμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις,  αφιερώματα,  ξεχωριστές ιστορίες και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «OPEN SPORT», με τον Μανώλη Σφακάκη.

Μη χάσετε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου:

Με την Κροατία, άρχισε το ταξίδι της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, Δημήτρης Πρίφτης, Γιάννης Φιλέρης, Χρήστος Ρομπόλης, καταθέτουν την άποψη τους για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα αγωνιστικά προτερήματα και τα ελαττώματα των μεγάλων ομάδων της Superleague. Ο Νάρεϊ, που ξεκλειδώνει τις κλειστές άμυνες για τον ΠΑΟΚ και ο Σπόραρ που προσφέρει το εύκολο γκολ στον Παναθηναϊκό.

Με ποσό – ρεκόρ έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία. Τον αγώνα της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο δίνει ο Σεμπαστιάν Αλέ. Απολαυστικά τα δέκα καλύτερα γκολ της εβδομάδας.

Δείτε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου και της κοπέλας του Ευαγγελίας Αναστασιάδου, του ζευγαριού που πανηγύρισε δύο Ευρωπαϊκά μετάλλια στο Μόναχο.

 

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου παρακολουθήστε ό,τι συνέβη στην αναμέτρηση της εθνικής μπάσκετ με την οικοδέσποινα Ιταλία και τις τελευταίες εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Συνεχίζει ο Παναθηναϊκός με το απόλυτο των βαθμών στη Superleague; Τι έγινε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό. Εκτενές ρεπορτάζ και δηλώσεις για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ.

25 λεπτά γεμάτα θέαμα, γκολ, φάσεις και εντυπωσιακά στιγμιότυπα  από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης

 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.