16-09-2022

Total Football Κυριακή στις 22:15

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου 

Total Football με Άρης-Ολυμπιακός και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

 

Και αυτήν την Κυριακή στις 22:15 έχει Total Football στο OPEN. Με ανάλυση, σχόλιο, ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και το φιλμ όλων των αγώνων της Super League.

Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με δύο σούπερ ματς. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό και αμέσως μόλις λήξει η αναμέτρηση, ο Γιώργος Τσαντάκης έρχεται live στο στούντιο να περιγράψει τις καλύτερες φάσεις. Θα δείτε και τις πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού των κιτρίνων, Άλαν Πάρντιου.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και θα μας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ ο απεσταλμένος μας Γρηγόρης Ατρείδης. Δηλώσεις, κλίμα και ότι άλλο προκύψει από το ενδιαφέρον ματς της Κρήτης. Τις φάσεις που καθόρισαν τον αγώνα θα περιγράψει live στο στούντιο ο Μανώλης Σφακάκης.

Αναλυτικό βίντεο για το παιχνίδι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλούσιο ρεπορτάζ από τη μάχη του Αγρινίου, Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται πάντα με ευχάριστη διάθεση.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναλύουν και σχολιάζουν όλες τις ομάδες και τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Τάσος Κάκος δεν αφήνει στη σκιά καμία φάση που συζητήθηκε από πλευράς διαιτησίας.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες και δίνει τη δική του οπτική για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Κάθε Κυριακή στις 22:15 έχει Total Football στο OPEN

Το ποδόσφαιρο στη θέση που του αξίζει