28-09-2022

Πρεμιέρα για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση- Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Κολομβία

 

Πρεμιέρα για τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση

 

 

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» και αυτή τη σεζόν είναι... OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής!

 

H περιπέτεια ξεκινάει αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:45 από την μοναδική Κολομβία!!!

 

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά.

Κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Μπογκοτά στο σούρουπο, την ώρα που η αλλαγή των χρωμάτων στον ουρανό δημιουργεί μαγευτικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» σαν σκηνικό, και καταλήγουν στην 7η Λεωφόρο, αυτόν τον τεράστιο δρόμο διασκέδασης. Στην Τσόρο ντε Κεβέδο δοκιμάζουν τσάι κόκας, αλλά και το παραδοσιακό ποτό τσίτσα!

 

Επισκέπτονται, όμως, την Μπογκοτά και το πρωί για να διαπιστώσουν ότι τις Κυριακές η πόλη μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο πάρτι, κυρίως λόγω των... διαδηλώσεων που προσφέρουν στους κατοίκους της αλλά και στους τουρίστες ένα φαντασμαγορικό θέαμα.        

 

Η πλατεία Μπολιβάρ αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ξενάγησης στην Μπογκοτά καθώς σφύζει από ζωή, μία αυλή των θαυμάτων!

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ανεβαίνουν επίσης στο Μονσεράτ, το ιερό βουνό της Μπογκοτά, για να δουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Τέλος, κάνουν μία μικρή εκδρομή μέχρι το χωριό Ουσακέν στα περίχωρα της Μπογκοτά για να θαυμάσουν από κοντά το καταπληκτικό κυριακάτικο παζάρι του!    

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN