29-09-2022

Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια: Τι έγινε στην avant premiere

Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια, πρεμιέρα

«Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια»

Η ιστορική, δραματική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει

την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00  στο OPEN

 

Η AVANT PREMIERE για την πολυαναμενόμενη σειρά πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» οι οθόνες γέμισαν συγκίνηση, μνήμη και Ιστορία. Οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές, στελέχη του καναλιού μαζί με τους εκπροσώπους του τύπου παρακολούθησαν το πρώτο  καθηλωτικό επεισόδιο, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, το οποίο επεφύλασσε  πολλές δραματικές εξελίξεις.

 

Ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συντελεστές μίλησε για τη συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού, την εξέλιξη της πλοκής, τους ήρωες της σειράς, αλλά και τη διαχρονικότητα της Ιστορίας.

 

Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινάει από τις 19 Μαΐου του 1919 και πιάνουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε. Την ημέρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό λόγο του στην Σαμψούντα, την ημέρα μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας.

 

Η ιστορική, δραματική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει. Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους.

 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN