30-09-2022

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Το κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια, 1ο επεισόδιο

«Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια» 

 

  

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN 

 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

 

 

Το «ΚOKKINO ΠOTAMI» του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN, με ένα καθηλωτικό πρώτο επεισόδιο. 

 

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαΐου του 1919. 

 

Η Ιφιγένεια(Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί. Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.  

 

 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN 

 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum