02-10-2022

Total Football απόψε στις 22:15 στο OPEN

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Ο Νίκος Νταμπίζας στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, ο Γιάννης Βούρος στην «Αγιά Σοφιά» και οι δύο στο Total Football! 

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 22:15 ο απόηχος του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, έρχεται με ξεχωριστή κάλυψη και ανάλυση στο Total Football.

Ο Νίκος Νταμπίζας, ο βασικός expert – αναλυτής αγώνων της εκπομπής ταξιδεύει στην Τούμπα, θα παρακολουθήσει δια ζώσης το μεγάλο ματς και μετά τη λήξη του, θα αναλύσει και θα σχολιάσει την  αναμέτρηση. Με το δικό του τρόπο, με ποδοσφαιρική γνώση, με ψηφιακή ανάλυση, θα σας εξηγήσει όσα θα έχουν συμβεί λίγα λεπτά πριν, στην κατάμεστη Τούμπα. Οι κινήσεις στην σκακιέρα των πάγκων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, περνούν από το μικροσκόπιο του Νίκου Νταμπίζα.

Διπλή αποστολή στην Τούμπα, με τον Γρηγόρη Ατρείδη να καλύπτει το ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση, να μεταφέρει το κλίμα από τους δύο μονομάχους και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Μανώλης Σφακάκης θα περιγράψει στο στούντιο τα κυριότερα στιγμιότυπα του ντέρμπι, αμέσως μόλις ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καταθέτουν τις δικές τους απόψεις για τη μάχη της Τούμπας.

Και φυσικά ο Τάσος Κάκος θα σχολιάσει τις αποφάσεις των διαιτητών.

Έκτη αγωνιστική της Super League και θα δούμε όλα τα ματς, με έμφαση στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος και στο Βόλος – Άρης.

Απευθείας σύνδεση με το νέο στολίδι της ΑΕΚ, την OPAP ARENA – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» για να αφουγκραστούμε την προσμονή των φίλων και των ανθρώπων της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την «πρεμιέρα» με τον Ιωνικό. Ο Δημήτρης Βάλσαμος θα έχει δίπλα του τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο.

Απόψε, Κυριακή στις 22:15 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται με χαμόγελο και δίψα για μπάλα, στο Total Football  στο OPEN.