03-10-2022

Η δική μας οικογένεια: Εικόνες από τα γυρίσματα - Πρεμιέρα 3 Οκτωβρίου στις 20.00

Η δική μας οικογένεια backstage

«Η δική μας οικογένεια» 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ OPEN 

ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 

 

Στα γυρίσματα της νέας οικογενειακής σειράς του OPEN «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» βρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Τύπου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές του εγχειρήματος.  

Ο Βασίλης Θωμόπουλος και ο Πάνος Κούτρας που σκηνοθετούν τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» τους καλωσόρισαν και τους υποδέχτηκαν στο 1400 τετραγωνικών μέτρων στούντιο, το μεγαλύτερο που έχει γίνει για σειρά. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τους ρόλους τους, τα γυρίσματα και την ανατρεπτική πλοκή της σειράς. 

 «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» έχει τα πάντα. Αληθινούς, σύγχρονους ανθρώπους, πραγματικές σχέσεις, αστείες αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Σχέσεις που χτίζονται καθημερινά, μεγαλώνουν, ενισχύονται και γίνονται σημείο αναφοράς. Με αυτούς που ήδη γνωρίζουμε, αλλά και με άλλους που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ. Που κάποιες φορές λειτουργούν σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό πλαίσιο και άλλοτε ξεφεύγουν σε «σουρεάλ» καταστάσεις. 

Μέσα από γερές δόσεις χιούμορ, ανατροπές, και μπερδέματα θα μας θυμίζει καθημερινά τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αλληλεγγύη και συντροφικότητα και πως χάρη σε αυτές τις αξίες μπορούν να ξεπεραστούν ακόμα και τα πιο μεγάλα εμπόδια. Άλλωστε αυτές είναι και οι αξίες που δημιουργούν την έννοια και τους δεσμούς της σύγχρονης οικογένειας, πέρα και έξω από συμβατικά στερεότυπα. Άνθρωποι που επιλέγουν, αποδέχονται χωρίς όρια, εμπιστεύονται, αγαπούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο, στέκονται μαζί στα χαρούμενα και στα δύσκολα και προχωρούν. 

Και φυσικά από την ιστορία μας δεν λείπουν οι έρωτες, τα μυστικά, τα μικρά ψέματα και οι μεγάλες αλήθειες. Οι ανατροπές, η αγωνία αλλά και η χαρά και η αισιοδοξία που κουβαλούν μαζί τους οι άνθρωποι που έχουν ένα βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ τους. 

 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας 

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου 

 

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Βερλέκης, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ. 

 

«Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ OPEN