07-10-2022

Οι εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Μπογκοτά, Κολομβία

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν

το ταξίδι τους στην Κολομβία

 

 

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Μπογκοτά, τη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.

 

Στο δεύτερο επεισόδιο ανακαλύπτουν γιατί η Μπογκοτά θεωρείται η παγκόσμια «Μέκκα των γκράφιτι» και θαυμάζουν από κοντά τα αριστουργήματα των καλλιτεχνών των δρόμων.

 

Επίσης εξερευνούν την Καντελαρία, το εντυπωσιακό ιστορικό κέντρο της Μπογκοτά, με την απίστευτης αρχιτεκτονικής γοτθική εκκλησία Λα Σινιόρα ντελ Κάρμεν. Πάνω στη βόλτα μάς παρουσιάζουν και έναν απίστευτο κολομβιανό μεζέ, τα μυρμήγκια

 

Στη συνέχεια μας συστήνουν πώς διασκεδάζουν οι κάτοικοι της Μπογκοτά. Στο La Puerta de la Cathedral δοκιμάζουν το καλύτερο παραδοσιακό φαγητό στην πόλη, ενώ στο εστιατόριο-μπαρ Andres Carne de Res θαυμάζουν την επιβλητική διακόσμησή του.

 

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν στην Ελ Παραΐσο, την πιο επικίνδυνη φαβέλα του κόσμου, αλλά και στη γειτονιά «Χρυσός Αετός» όπου συναντούν τους λιγότερο ευνοημένους από τη ζωή κατοίκους της φαβέλας. 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τη Μπογκοτά επισκέπτονται το Μουσείο Χρυσού, το πιο μεγαλόπρεπο σ’ όλον τον κόσμο, και στην πλατεία Ροζάριο διαπιστώνουν πώς γίνονται οι αγοραπωλησίες σμαραγδιών στον δρόμο!  

 

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN