07-10-2022

Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια: Τι θα δούμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN – Νέοι χαρακτήρες

Το κόκκινο ποτάμι - η συνέχεια, επεισόδια 1, 2

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 

Τι θα δούμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN

Η Ιφιγένεια φοβάται για τη ζωή του παιδιού της, ενώ ο Οσμάν λεηλατεί  το μοναστήρι που βρίσκεται η Λουσίν

 

Oι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε την Κυριακή

 

 

 

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) αγωνιά για το παιδί της. Ο Δημοσθένης (Όμηρος Πουλάκης) προσπαθεί να αποκαλύψει την εκμετάλλευση, που γίνεται εις βάρος των προσφύγων στο Καραμπουρνάκι. Ο Οσμάν (Λάμπρος Κτεναβός) λεηλατεί το μοναστήρι, που είναι η Λουσίν (Παυλίνα Ζάχρα) Ο Ισμαήλ (Βαγγέλης Σαλευρής) με προτροπή του Νικολαΐδη (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζει από τα χέρια του Οσμάν την Λουσίν και το Γρηγόριο (Γιώργος Φριντζήλας). Η Ιφιγένεια εξομολογείται στη Ρωξάνη (Χριστίνα Αλεξανιάν), την οποία έχει γνωρίσει στο πλοίο, ότι φοβάται πως το παιδί της δε θα ζήσει.

 

 

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Χριστοδούλου (Παύλος Κουρτίδης): Μεσαίο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης και του φιλοβασιλικού κόμματος και διοργανωτής στη Θεσσαλονίκη των αντιβενιζελικών εκδηλώσεων. Τον βρίσκουμε επικεφαλής του λοιμοκαθαρτηρίου στο Καραμπουρνάκι, θέση, που του επιτρέπει διαφόρων ειδών κομπίνες, για προσωπικό όφελος. 

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Στέργιος (Δημήτρης Μαύρος) Τραμπούκος χωροφύλακας. Άνθρωπος του Χριστοδούλου. Θα δούμε αργότερα ότι κακοποιεί τη γυναίκα του.

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Λουκάς (Μανώλης Κλωνάρης): Εμφανίσιμος νέος μεταξύ 25 και 30 χρονών στενός συγγενής και συντοπίτης με την οικογένεια της Ανθής, από αυτούς που πρόλαβαν να φύγουν από τον Πόντο για την Ελλάδα πριν γίνουν πολύ επιθετικοί οι Τούρκοι. Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη ζωή του πρόσφυγα και για να επιβιώσει διαλέγει τον εύκολο δρόμο: γίνεται άνθρωπος της νύχτας

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Απκάρ Αντενιάν (Φώτης Πετρίδης). Ο πατέρας της Χασμίκ. Αρμένιος γιατρός. Ευγενικός άνθρωπος, που κάνει τα πάντα για την οικογένεια του.

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Σακεντίν ( Μαριάνθη Σοντάκη) Η γυναίκα του Απκάρ. Γλυκιά παραδοσιακή αρμένισα. Καταλαβαίνει τον έρωτα της κόρης της για τον Ισμαήλ αλλά φοβάται μην πληγωθεί.

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Μαυράκης (Χρήστος Φωτίδης) Φιλοβασιλικός. Συνεργάτης του Χριστοδούλου στις παρανομίες. Φανατικός εχθρός του Βενιζέλου.

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Αχμέτ Ντετάν( Σταμάτης Τζελέπης) Ο πατέρας του Ισμαήλ. Καλοκάγαθος χωρικός. Θα σώσει το Νικολαΐδη. Έχει αμφιβολίες για τον Κεμάλ.

 Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Χαρακτήρες

Μπερίν (Μαίρη Χήναρη) Η γυναίκα του Αχμέτ. Από την ίδια πάστα. Φροντίζει το Νικολαΐδη στην ανάρρωση του. Όπως η Σακεντίν ανησυχεί και εκείνη με τον προβληματικό έρωτα του γιου της με τη Κασμίκ.

 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN

 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.