14-10-2022

Sneak preview Το κόκκινο ποτάμι- Η συνέχεια: Τι θα δούμε την Κυριακή - Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο προκειμένου να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας

Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια, επεισόδιο 3

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 Τι θα δούμε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN

 Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο

προκειμένου να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας

 

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ -Αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία. Εντωμεταξύ, ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο, την ώρα που ο Νικολαΐδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος ετοιμάζονται να γυρίσουν στο μοναστήρι. 

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Σίμος (Βασίλης Χαλακατεβάκης) Άνθρωπος του υποκόσμου. Ιδιοκτήτης καφέ – αμάν, που καλύπτει και μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αδίστακτος. Θα εκμεταλλευτεί το πάθος για τζόγο του Λουκά και θα τον αναγκάσει να φέρει στο καφέ – αμάν την Ανθή, υποτίθεται για τραγουδίστρια. Με εκβιασμό, όμως, την εκπορνεύει.  

Ακόμα θα δούμε τα υπαρκτά- ιστορικά πρόσωπα: Ελευθέριος Βενιζέλος (Νίκος Καρδώνης), Ντέιβιντ Λόιντ Τζωρτζ (Πέρης Μιχαηλίδης), Γούντροου Ουίλσον (Γιώργος Ματαράγκας), Βιττόριο Ορλάντο(Γιώργος Μελισσάρης ) και Ζωρζ Κλεμανσώ (Βαγγέλης Ψωμάς) 

Απόσπασμα από το επεισόδιο

 

 

 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN

 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.