15-10-2022

Total Football την Κυριακή 16/10 στις 22:15 στο OPEN

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

TOTAL FOOTBALL ΜΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ…ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

 

Αυτήν την Κυριακή στις 22:15 έχει Total Football στο OPEN

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται με άκρως ποδοσφαιρική διάθεση και έτοιμοι να σας ταξιδέψουν στα γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας και ο Γιώργος Τσαντάκης περιγράφει τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ στο νέο της στολίδι υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Δημήτρης Βάλσαμος θα μας δείξει φάσεις, ρεπορτάζ, όλα όσα θα συμβούν στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής διεξάγεται τη Δευτέρα και ο Γιώργος Σόμπολος με τον Γρηγόρη Ατρείδη, θα μας μεταφέρουν τα τελευταία νέα πριν το μεγάλο ματς και τις πιθανές ενδεκάδες των δύο μονομάχων.

Ο Αλέξανδρος Ξενικάκης θα ετοιμάσει και θα περιγράψει στο στούντιο τα σημαντικότερα γκολ από τα ξένα πρωταθλήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στα ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ – Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναλύουν και σχολιάζουν τα σπουδαιότερα ματς κάθε αγωνιστική, με τρόπο κατανοητό και ποδοσφαιρικό.

Ο Τάσος Κάκος εξηγεί κάθε φάση που συζητήθηκε από πλευράς διαιτησίας.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μεταφέρει ειδήσεις, παρασκήνια και καταθέτει τις δικές του απόψεις για τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος. Αυτήν την Κυριακή σας επιφυλάσσει μία μεγάλη αποκάλυψη που αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

 

Και ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους σπουδαίους Αλέξανδρο Νικολαϊδη και Σταύρο Σαράφη που έφυγαν από τη ζωή, κάνοντας τον ελληνικό αθλητισμό φτωχότερο.