18-10-2022

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία και φτάνουν στην Καρταχένα

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Κολομβία, Καρταχένα

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν

το ταξίδι τους στην Κολομβία και φτάνουν στην Καρταχένα

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία και ανακαλύπτουν την περίφημη Καρταχένα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN. 

Στον Πύργο του Ρολογιού οι γυναίκες της Καρθαγένης τους υποδέχονται με τον μοναδικό τους τρόπο, θαυμάζουν από κοντά την εντυπωσιακή Πλατεία Μπολιβάρ και δοκιμάζουν παραδοσιακά γλυκά με αφρικάνικη ταυτότητα στην Πλατεία Τελωνείου. Επίσης, επισκέπτονται την Πλατεία Σάντο Ντομίνγκο για να διαπιστώσουν εάν όντως το άγαλμα του Μποτέρο «Η γυμνή ξαπλωμένη γυναίκα» φέρνει τύχη! 

Στη συνέχεια ξεναγούνται στο Mardeleva, ένα αυθεντικό αποικιακό σπίτι που έγινε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, αλλά και στο θρυλικό ξενοδοχείο Santa Teresa με την εσωτερική αυλή που ενθουσιάζει τους επισκέπτες του.  

Στο σούρουπο ξεκινούν τη μαγική βόλτα στο ηλιοβασίλεμα από το El Baluarte και καταλήγουν στο Café del Mar με τη μοναδική θέα στη νέα και την παλιά πόλη.

Στην Καρταχένα το αφρικανικό στοιχείο υπερισχύει και αυτό γίνεται αντιληπτό από τις ζωντανές παραστάσεις σε κάθε γωνιά της πόλης, όπου τα συγκροτήματα μαγεύουν το κοινό με τους παραδοσιακούς χορούς τους!  

Μαγικές «ΕΙΚΟΝΕΣ», από μια πόλη γεμάτη χρώμα και ένταση!

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN