21-10-2022

OPEN SPORT Σάββατο-Κυριακή (22-23/10/2022) στο ΟΡΕΝ

Open Sport

Αθλητική πανδαισία  και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

Δείτε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου:

 

Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στους Γρηγόρη Ποζιό και Αλέξανδρο Ξενικάκη  για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. «Το 2026 θα είναι έτοιμο», η δέσμευση του δημάρχου Αθηναίων στην κάμερα της εκπομπής.

 

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού με πέντε παίκτες στην ενδεκάδα κάτω των 22 χρόνων. Ειδικό θέμα για την ομάδα του Λουτσέσκου, που υπηρετεί πιστά το σχέδιο για οικονομική αυτάρκεια με ανανέωση του ρόστερ και «έξυπνες» αγορές.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα πιστοποιεί ότι και φέτος θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου, με σκαμπανεβάσματα ως τώρα ο Παναθηναϊκός.

 

Άφθονο θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου με τις δέκα κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας.  Αφιέρωμα στον κάτοχο της «χρυσής μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά και στην απολαυστική Νάπολι του Σπαλέτι.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς άρχισαν με νίκη την προσπάθεια για επιστροφή στον θρόνο του ΝΒΑ.

 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου παρακολουθείστε ό,τι συνέβη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά και εκτενές ρεπορτάζ για τα υπόλοιπα ματς της 9η αγωνιστικής της Superleague.

 

25 λεπτά ποδοσφαιρικού θεάματος από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αποκλειστική συνέντευξη του Ενές Καντέρ. Ο διάσημος Τούρκος άσος του ΝΒΑ μίλησε για όλους και για όλα στην Έλβη Μιχαηλίδου.

 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.