27-10-2022

«OPEN SPORT» - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο ΟΡΕΝ

Δελτίο τύπου - Open Sport - Μανώλης Σφακάκης

Αθλητική πανδαισία  και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

Όσα «έκρυβε» η 5η αγωνιστική της Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Σάσα Βεζένκοφ, καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης έως τώρα.

Ειδικό θέμα για τους Σλοβένους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν, οι οποίοι προσφέρουν ποιοτική αναβάθμιση στον Παναθηναϊκό στη μάχη του τίτλου. Εκτενές ρεπορτάζ για το πρώτο ντέρμπι δικεφάλων, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. 

Άφθονο θέαμα από το  Champions League, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, από το ΝΒΑ, μη χάσετε τις δέκα κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας. Όσα απίθανα συνέβησαν την  τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή με την Ρίβερ Πλέιτ να χαρίζει το τρόπαιο στην αιώνια αντίπαλο της Μπόκα Τζούνιορς. Αφιέρωμα στο νέο μεγάλο όνομα της προπονητικής Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που ήρθε για να μείνει στην ελίτ της παγκόσμιας κωπηλασίας. Η Τζαμαϊκανή πρωταθλήτρια του στίβου Νόβλιν Ουίλιαμς – Μιλς μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για το νίκη στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.