01-11-2022

H Ειρήνη και ο Δημήτρης ανακαλύπτουν όλα τα δάνεια που είχε πάρει ο Σέργιος και τα είχε χρεώσει στην εταιρεία απόψε στη Δική μας οικογένεια (sneak preview)

Η δική μας οικογένεια - Ελληνική σειρά

Απόψε στις 20:00 στη «Δική μας οικογένεια, η Ειρήνη και ο Δημήτρης ανακαλύπτουν όλα τα δάνεια που είχε πάρει ο Σέργιος και τα είχε χρεώσει στην εταιρεία.

Η Αγγελική καταφέρνει για μια ακόμη φορά να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Ο Στέφανος θα μάθει για τη σχέση που ξεκινάει η Νεφέλη με τον Ορέστη και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η δική του θέση πια είναι βαθιά μέσα στο friend zone της κοπέλας που αγαπάει. Παράλληλα, ο Αντρέας θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχίσει τη δική του σχέση με την Καίτη ή αν θα δώσει ένα τέλος. Ο Δημήτρης με την Ειρήνη ανακαλύπτουν όλα τα δάνεια που είχε πάρει ο Σέργιος κρυφά και τα είχε χρεώσει στην εταιρεία. Όταν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για τεράστια ποσά κι ότι ο λογιστής είναι εξαφανισμένος, πανικοβάλλονται. Σε πανικό βρίσκεται όμως και η Αγγελική όταν ο πατέρας της, ο Γρηγόρης, χάνει τις αισθήσεις του στο σπίτι της μετά τον τσακωμό τους.

«H δική μας οικογένεια», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο