04-11-2022

OPEN sport, Σάββατο και Κυριακή 05-06/11/2022

Δελτίο τύπου - Open Sport - Μανώλης Σφακάκης

Αθλητική πανδαισία και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN Sport.

Εκτενές ρεπορτάζ για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Νέα και δηλώσεις των μονομάχων, ειδικό θέμα για τους Λατινοαμερικάνους «μάγους» Μπερνάρ και Χάμες Ροντρίγκες. Επίσης ταλαντούχοι καλλιτέχνες καταθέτουν τη δική τους οπτική για το σπουδαίο ματς της Λεωφόρου.

Ο νέος ρόλος του Σέρχιο Αραούχο στο μικροσκόπιο της εκπομπής. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο μιλάει για τον αρχηγό της ΑΕΚ, που άλλαξε αγωνιστικό στυλ και υπηρετεί πιστά το σχέδιο του Ματίας Αλμέιδα.  

Πλούσιο θέαμα από το  Champions League και από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μη χάσετε τις δέκα κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας. Το «αντίο» του Ζεράρ Πικέ στο ποδόσφαιρο, η «μάχη» του Μάνουελ Νόιερ με τον καρκίνο, αφιέρωμα στη Φλαμένγκο, στην κορυφαία ομάδα της Νότιας Αμερικής τα τελευταία χρόνια.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βάζει ψηλά τον πήχη για τον Ολυμπιακό μετά το εκρηκτικό ξεκίνημά του στη σεζόν. Τα επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, η τιμωρία του Κάιρι Ιρβινγκ από τους Νετς για αντισημιτικά σχόλια. Με υψηλές βλέψεις Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι και Μαρία Σάκκαρη στις Η.Π.Α.

OPEN Sport, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.