04-11-2022

Την Κυριακή στο «Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια» ο Ισμαήλ και η Χασμίκ γίνονται ζευγάρι, ενώ η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια πως ο Μίλτος δραπέτευσε | Sneak preview

Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Ελληνική σειρά

«Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια»  

Τι θα δούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21:00 στο OPEN 

Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ γίνονται ζευγάρι,

ενώ η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια πως ο Μίλτος δραπέτευσε

Μια επίθεση αντιφρονούντων στο Καραμπουρνάκι διακόπτει την επίσκεψη του Γαλάνη. Η Ιφιγένεια με το μικρό φιλοξενούνται στο σπίτι της Εσμέ. Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ εξομολογούνται τον έρωτά τους. Μετά από πολλές περιπέτειες, η οικογένεια Αντενιάν φτάνει στη Σμύρνη. Οι Τσέτες καταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Στο Καραμπουρνάκι το υπόμνημα του πατέρα Γεωργίου ταράζει τα νερά, ενώ η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Σταμάτης Μαντάς. (Κωνσταντίνος Ελματζίογλου ) Είναι ο αδελφός του Δημοσθένη, αξιωματικός του στρατού που υπηρετεί στη Σμύρνη. Ένας γνήσιος πατριώτης και γενναίος στρατιώτης ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τον Ισμαήλ σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας…

Χαλιντέ Εντίμπ (Γιώτα Ζερδεβά) Ένα εμβληματικό και αμφιλεγόμενο ιστορικό πρόσωπο. Συγγραφέας και δημοσιογράφος, θα δοθεί με πάθος στον πόλεμο εναντίον των Ελλήνων, στο πλευρό του Μουσταφά Κεμάλ.

Απόσπασμα από το επεισόδιο 

«Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια», Κάθε Κυριακή στις 21:00 στο OPEN

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.