08-11-2022

O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Ότι αγαπώ - Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο 

στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN 

 

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, ο οποίος μας χαρίζει το δικό του «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OPEN, επιλέγοντας αγαπημένα τραγούδια και αγαπημένους ανθρώπους της προσωπικής του διαδρομής. 

Έχοντας στο επίκεντρο μελωδίες πρωτότυπες και ξεχωριστές, συμπράξεις ευφάνταστες και αναπάντεχες, αλλά και αγαπημένους καλεσμένους, μας ταξιδεύει στο δικό του μουσικό σύμπαν και δημιουργεί μια μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα, όπως μόνο εκείνος ξέρει. 

Με μουσικές του στο προσκήνιο, που έχουν επενδύσει ιστορίες για το γυαλί, το πανί και το σανίδι, με το λαϊκό, το σουίνγκ και τη τζαζ να συνυπάρχουν αρμονικά ως ακούσματα, με νεότερους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες και μια δεμένη μπάντα με εξαιρετικούς σολίστες και αξεπέραστη ενέργεια, χρωματίζει υπέροχα το Σαββατόβραδό μας σε μια ιδιαίτερη εκπομπή. 

Συνθέτης, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, στιχουργός, ενορχηστρωτής και από τους καλύτερους κλασικούς μας κιθαρίστες, μας χαρίζει επιλεγμένα τραγούδια σε μια μουσική «παράσταση», που υποστηρίζουν από μικροφώνου, καλλιτέχνες της νέας γενιάς με εξαιρετικές φωνές. 

Η Ιουλία Καραπατάκη, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Ίαν Στρατής, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Ίντρα Κέιν, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, η Σοφία Κουρτίδου και η Ναλύσσα Γκρην, σε τριφωνίες, διφωνίες και σόλο, όλα αξιοπρόσεκτα «παντρέματα»,  υπό τη συνοδεία και τη μαεστρική καθοδήγηση του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου,  πρωταγωνιστούν στη μουσική «σκηνή» της εκπομπής και κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Σε τραγούδια που αγαπήσαμε, αλλά και σε τραγούδια που αγάπησε. Από το «Με τα μάτια κλειστά» και το «Λευκό μου γιασεμί», στο «Τέλειο έγκλημα» και από το «Θολωμένο μου μυαλό» στο «Συ μου χάραξες πορεία» ταξιδεύουμε στον μελωδικό του γαλαξία. 

 Μαζί  του και οι αγαπημένοι φίλοι του: Κώστας Αρβανίτης, Ρένος Χαραλαμπίδης, που τον απολαμβάνουμε και σε ρόλο ερμηνευτή στο ατμοσφαιρικό «Πόσο λυπάμαι», Κώστας Καπάκας και Πέτρος Βουνισέας, μοιράζονται στιγμές, πειράγματα και τη θετική τους αύρα και διάθεση, σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο, με τη μουσική και τη δύναμη της καλής παρέας να κυριαρχούν, ένα επεισόδιο που φέρει την υπογραφή ενός σπουδαίου και ιδιαίτερου δημιουργού, του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

 

«’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 21.00  στο OPEN