10-11-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μαρία Κορινθίου και τη Χριστίνα Σούζη στο «After Dark»

Δελτίο τύπου - After Dark - Μαρία Κορινθίου και Χριστίνα Σούζη

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μαρία Κορινθίου

και τη Χριστίνα Σούζη στο «After Dark»

  

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Κορινθίου και τη γλυκύτατη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 23:45 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό». Πώς είναι η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα τον οποίο, όπως λέει, «αγαπάνε να μισούνε» και τι την έκανε να πει το «ναι»; Ποιο είναι το μέλλον της στο κανάλι;

Ανοίγοντας το κεφάλαιο που αφορά στα προσωπικά της, η ηθοποιός θυμάται το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την πολιορκία του. Επιπλέον, συζητάνε με τον Θέμη για τις σπουδές της στην Αμερική και την ενασχόλησή της με τη μουσική, με το ψευδώνυμο… «Este»!

Στην παρέα τους θα προστεθεί ο φίλος της Μαρίας Κορινθίου, Κωνσταντίνος Φρίγκας για να μιλήσουν για το πώς γνωρίστηκαν αλλά και για το «Τι άνθρωπος είναι η Μαρία…». Λίγο πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του «After Dark», η Μαρία θα παίξει ένα αγαπημένο παιχνίδι του Θέμη: το «Haters Gonna Hate».

Η βραδιά, όμως, δεν τελειώνει εδώ: Η Χριστίνα Σούζη θα μιλήσει για τη ζωή της, αλλά και για την εποχή της τηλεόρασης όπου οι μετεωρολόγοι δεν ήταν μετεωρολόγοι αλλά… μοντέλα. Επίσης, σε ένα έκτακτο «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», θα σχολιάσει πρόσωπα της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Φυσικά, λίγο πριν το τέλος, θα οδηγηθεί στο Εξομολογητήριο. Πόσο ειλικρινής θα είναι;

Κάθε Κυριακή «After Dark» στις 23:45 στο  OPEN και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!