11-11-2022

Η Αγγελική Δαλιάνη εισβάλει απόψε στις 20.00 στη Δική μας οικογένεια και τα μπερδέματα ξεκινάνε (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια, επεισόδιο 30

H ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ ΣΤΗ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Απόψε στις 20:00 στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

Η Αγγελική Δαλιάνη εισβάλει στη σειρά ως Αλεξάνδρα

και τα μπερδέματα ξεκινάνε

 

Η Αγγελική Δαλιάνη έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN και υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου, την Αλεξάνδρα, η οποία φτάνει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι που μένουν ο Παύλος και η Φωτεινή, αλλά η επίσκεψή της θα αναστατώσει τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»! 

Παρορμητική κι ανώριμη, καταλαβαίνουμε ότι η πρώην σύζυγος του Παύλου(Νίκος Πουρσανίδης) είχε λόγο που τον αγάπησε…ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Αποτέλεσμα αυτού του έρωτα είναι η Φωτεινή η οποία υποφέρει από τις παραινέσεις και συμβουλές των δύο «παιδιών» γονιών της. Παρά το γεγονός ότι η αλέγρα και καπάτσα Αλεξάνδρα επιμένει ότι ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της, η αλήθεια είναι διαφορετική και δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί! 

Απόψε στο σπίτι τον Μακρήδων η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή. Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει κοντά στην κόρη της! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει «αόρατη».  

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN 

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο