11-11-2022

OPEN SPORT-Σάββατο-Κυριακή (12-13/11/22) στις 13:40

Open Sport

Αθλητική πανδαισία  και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

 

Εκτενές ρεπορτάζ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τα τελευταία νέα και οι δηλώσεις των μονομάχων, αξέχαστες στιγμές από ματς του παρελθόντος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αποκλειστική συνέντευξη του Ραφίκ Τζεμπούρ, που έχει πετύχει γκολ στο φαληρικό γήπεδο με τη φανέλα και των δύο ομάδων.

 

Ο καθοριστικός ρόλος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι  στην αήττητη πορεία του Παναθηναϊκού.  Ο 19χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας ομορφαίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

 

Άφθονο θέαμα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Απολαύστε τις δέκα καλύτερες φάσεις της εβδομάδας. Ο Σλοβένος Γιόσιπ Ίλισιτς επέστρεψε στην δράση και βάζει γκολ στην κατάθλιψη. Ειδικό θέμα για την σπουδαία καριέρα του Ζεράρ Πικέ.

 

Ο Σάσα Βεζένκοφ βάζει ψηλά τον πήχη για τον Ολυμπιακό μετά το εκρηκτικό ξεκίνημά του στη σεζόν. Όλη η δράση από την Ευρωλίγκα. Η εθνική ομάδα κοντά σε πρόκριση στο Μουντομπάσκετ. Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το ΝΒΑ. Αφιέρωμα στον Ντόνοβαν Μίτσελ, που αποτελεί τον νέο ηγέτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.