11-11-2022

Την Κυριακή στο Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια, η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει στην Τουρκία για να αναζητήσει τον Μίλτο (Sneak preview)

Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Ελληνική σειρά

«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια»

Τι θα δούμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OPEΝ

Η Ιφιγένεια πιστεύει πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και αποφασίζει να πάει στην Τουρκία για να τον αναζητήσει

Η Ιφιγένεια πιστεύει πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και αποφασίζει να πάει στην Τουρκία για να τον αναζητήσει. Η Ρωξάνη κι ο Αριστείδης ζητάνε τη βοήθεια του Λεβί, για να ξεκινήσουν τη δουλειά με τα μπισκότα. Εντωμεταξύ ο Δημοσθένης κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους στο Καραμπουρνάκι, την ώρα που ο Κεμάλ συναντά τον Μπρίστολ και συνάπτει άτυπη συμμαχία με την Αμερική. Ο Νικολαΐδης, η Λουσίν κι ο Γρηγόριος βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Τζούντη Λεβί: (Χαλβατζάρας Χρήστος)  Έμπορος και μεσίτης. Από τα επιφανή μέλη της Εβραϊκής κοινότητας. Πανέξυπνος, αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι η επιχείρηση, που στήνουν Ρωξάνη και Αριστείδης έχει μέλλον και συνεταιρίζεται μαζί τους.

Δαβίδ: (Δημήτρης Τσιγκριμάνης) Ο γιος του Λεβί. Δε συμμερίζεται πάντα την αισιοδοξία του πατέρα του, αλλά σαν νέος έχει ιδέες που συμβαδίζουν με την εποχή και βοηθάει πολύ τον συνεταιρισμό.

Γαβριήλ (Δημήτρης Μαζιώτης) Φίλος του Αντενιάν. Φιλοξενεί την οικογένεια του στη Σμύρνη. Σκεπτικιστής. Ανησυχεί πολύ για το ενδεχόμενο πολέμου.

Αντιγόνη (Στεφανί Καπετανίδη) Η γυναίκα του Γαβριήλ. Τυπική Σμυρνιά. Ανοιχτόκαρδη, φιλόξενη και αισιόδοξη. Δε συμμερίζεται τις ανησυχίες του άντρα της.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο!


«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN

 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.