15-11-2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Απέργη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Απέργης, Anthony Carbonel

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου

και τον Νίκο Απέργη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Απέργη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, και η διασκέδαση χτυπάει «κόκκινο». 

Η  Έλλη Κοκκίνου, με τη μοναδική ερμηνεία της θα μας ταξιδέψει με τις μεγάλες επιτυχίες της και θα την απολαύσουμε σε μία αυθεντική λαϊκή βραδιά. Θυμάται το πρώτο τραγούδι που της έγραψε ο Αντώνης Βαρδής, τη γνωριμία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αποκαλύπτει πως γυρνώντας από την Αμερική δεν ήθελε να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια. Ο Γιώργος με την Έλλη θυμούνται όμορφες στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας τους μέχρι και σήμερα και ξεδιπλώνουν το «ταλέντο» τους παίζοντας και τραγουδώντας  ποπ, αλλά και λαϊκά τραγούδια τους. 

Μαζί με την Έλλη Κοκκίνου  έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα»  ο αγαπημένος μας Νίκος Απέργης. Ο Νίκος Απέργης είναι δίπλα στην Έλλη Κοκκίνου σε όλες τις live εμφανίσεις της από τα πρώτα του βήματα. Θα τους απολαύσουμε σε μοναδικά ντουέτα και θα ακούσουμε τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους με την ξεχωριστή φωνή του Νίκου. 

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Anthony Carbonel.  O Anthony είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και οι γονείς του είναι από τις Φιλιππίνες. Σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις, είναι αυτοδίδακτος στο πιάνο και στην κιθάρα και το πιο τρελό του όνειρο είναι να παίζει σε ένα Broadway Musical. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN»