16-11-2022

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Περρή στο «’Ό,τι αγαπώ»- Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21.00

Δελτίο τύπου - Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Περρή

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Περρή

στο «’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» 

 

Ο Γιώργος Περρής, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, με διεθνή απήχηση και αξιοζήλευτη καριέρα καταθέτει το δικό του « Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OPEN. 

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή με τη μαγευτική φωνή σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια. Θα απολαύσουμε τον Γιώργο Περρή σε δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και σε αξεπέραστα διαχρονικά ακούσματα. 

Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι ο Μάριος Φραγκούλης και η Νατάσσα Μποφίλιου, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους με τη δική του και μας χαρίζουν ανεπανάληπτες ερμηνείες. Υπέροχα ντουέτα από αγαπημένους καλλιτέχνες που μας ταξιδεύουν σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια.  Ακόμα ξεχωριστές και μοναδικές είναι και οι συμπράξεις του Γιώργου Περρή με τον υπέροχο Κώστα Τριανταφυλλίδη, την ανερχόμενη Μυρτώ Βασιλείου, αλλά και με τη διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη

Στην παρέα του « Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» έρχονται και ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Δημήτρης Φραγκάκης, η Δανάη Λουκάκη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Σοφία Μανωλάκου και η Παναγιώτα Βιτετζάκη σε ένα μοναδικό Σαββατόβραδο, γεμάτο μουσική, που φέρει από καρδιάς την υπογραφή του Γιώργου Περρή.   

«’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21.00  στο OPEN