18-11-2022

OPEN Sport: Σάββατο-Κυριακή (19-20/11) στις 13:40

Open Sport

Αθλητική πανδαισία και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

 

Αήττητος εκτός έδρας ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα. Ο εκπληκτικός  Σάσα Βεζένκοφ βάζει ψηλά τον πήχη για τους ερυθρόλευκους. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη.

Το Total Football… στην εκπομπή: ο Νίκος Νταμπίζας, ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου κάνουν τον απολογισμό του πρώτου γύρου της Superleague. Απολαύστε τα δέκα καλύτερα γκολ του πρωταθλήματος έως τώρα.

Ειδική ενότητα για το Mundial του Κατάρ. Αστέρια που θα λάμψουν, απουσίες που πληγώνουν, οι παίκτες της Superleague που λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη διοργάνωση.  Τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα.

Όπως πάντα θέαμα από το ΝΒΑ και ενημέρωση για τους ATP FINALS στο τένις. Γνωρίστε την 11χρονη Αφροδίτη Μπιτσάκου, που έκανε ντεμπούτο στην Α1 κατηγορία γυναικών του πόλο. Αποκλειστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Λαμπρίδη, ο οποίος αποτελεί μια από τις ελπίδες της Ελληνικής άρσης βαρών για επιτυχίες στο μέλλον.

 

OPEN SPORT, με τον Μανώλη Σφακάκη, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.