22-11-2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιώργο Γιαννιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Γιαννιάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιώργο Γιαννιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιώργο Γιαννιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια μοναδική βραδιά με πολύ μουσική, κέφι και διασκέδαση. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά εμφανίζονται και πάλι μαζί ύστερα από 20 χρόνια και αναστατώνουν τη νυχτερινή Αθήνα γιατί «Τους λένε Γιώργο… και πάντα τραγουδάνε»! Με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση έρχονται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» για να μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές, με αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με πολλές εκπλήξεις. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης, με την ερμηνεία του και τη ζωντάνια του μας παρασύρει σε ένα μεγάλο πάρτι. Θυμάται όμορφες στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας του ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους μας αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε την πρότασή του να συμμετάσχει στη δημιουργία του συγκροτήματος ONE. 

Με τον τρίτο Γιώργο της παρέας, τον Γιώργο Γιαννιά, μας ξεσηκώνουν, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει. Στη συνέχεια ο Γιώργος Γιαννιάς μας μαγεύει με τη φωνή του τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια ανάμεσα σε αυτά και τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους. 

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που θα δούμε στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αυτή την Παρασκευή είναι ο Γιάννης Πολύδωρος. O Γιάννης είναι μόλις 20 ετών, έχει κάνει αρκετές live εμφανίσεις και το κοινό στοιχείο του με τους καλεσμένους μας είναι ότι και ο ίδιος θέλει σε κάθε του live να ξεσηκώνει τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων όπου τραγουδάει. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN»