24-11-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Άρη Σοϊλέδη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με την Didi Αφροδίτη στο «After Dark»

Δελτίο τύπου - After Dark - Θέμης Γεωργαντάς, Άρης Σοιλέδης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Didi Αφροδίτη

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Άρη Σοϊλέδη

και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με την Didi Αφροδίτη

στο «After Dark»

 

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με το ταίρι του στο J2US, την Didi Αφροδίτη, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 23:45 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις! 

Ο Άρης Σοϊλέδης μιλάει για την περίοδο που έχασε πατέρα και αδερφό στην ακμή της καριέρας του, αλλά και τη γνωριμία του με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά

Στην παρέα τους θα προστεθεί ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας. Οι δυο τους θα μιλήσουν για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν στο παιχνίδι και η βραδιά θα συνεχιστεί με το παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου»: Για ποιο πρόσωπο θα πει την φράση «Ουδέν σχόλιο» ο Άρης Σοϊλέδης; 

Την εκπομπή κλείνει το τηλεοπτικό ζευγάρι του J2US, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Didi Αφροδίτη, οι οποίοι μιλούν για τη συμμετοχή τους στο show -και όχι μόνο -και παίζουν το δικό τους ξεχωριστό θεατρικό στο «Δώσε ρεσιτάλ».

Φυσικά, παίρνουν θέση απέναντι από τον Θέμη στην καρέκλα του Eξομολογητηρίου και διεκδικούν μια θέση στο Πάνθεον του «After Dark». 

Κάθε Κυριακή στις 23:45 «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!