28-11-2022

Απόψε στη Δική μας οικογένεια, η Αγγελική κινδυνεύει και πάλι να αποκαλυφτεί (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια, επεισόδιο 9

 

Απόψε στις 20:00 στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

η Αγγελική κινδυνεύει και πάλι να αποκαλυφτεί,

  όταν συναντά την Αλεξάνδρα, την παλιά της συμφοιτήτρια

 

Η Αγγελική πείθει τον Σπύρο να την ξαναπροσλάβει στο site με τον όρο να δουλεύει περισσότερο και να πηγαίνει στο γραφείο. Ο Αντρέας καταφέρνει επιτέλους να χωρίσει την Καίτη κι αυτή το παίρνει κατάκαρδα και τσακώνεται πάλι με τη Φανή. Η Ειρήνη βρίσκει τη Μάρθα και τον Γρηγόρη μαζί στο σπίτι της. Ο Ορέστης μετά την ήττα του έρχεται αντιμέτωπος με την απογοήτευση του Διονύση και παίρνει λάθος αποφάσεις. Ο Παύλος ψάχνει τα χρήματα της εγγύησης για να βγάλει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή. Η στιγμή του αγώνα φτάνει και όλη η ομάδα βρίσκεται δίπλα στον Στέφανο εκτός από έναν…

Ο μεγάλος αγώνας μεταξύ Dav-Mak και Feris, είναι γεγονός… κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ομάδα της Dav-Mak, θα δεχτεί πλήγμα και μάλιστα από οδηγό της!

Ο Στέφανος και ο Ορέστης για ακόμα μια φορά θα βρεθούν απέναντι, παρόλο που πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την νίκη. Και όσο ο Δημήτρης παλεύει να βάλει μια τάξη στην εταιρία του, η  Αγγελική παλεύει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, καθώς η Αλεξάνδρα ήταν συμφοιτήτρια της και τη θυμάται πάρα πολύ καλά! 

 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο