01-12-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο και τον Αντώνη Λουδάρο στο «After Dark»

Δελτίο τύπου - After Dark - Πάνος Κιάμος, Αντώνης Λουδάρος

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο

και τον Αντώνη Λουδάρο στο «After Dark»

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Πάνο Κιάμο και τον Αντώνη Λουδάρο, αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 23:45 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις!

Ο Πάνος Κιάμος μιλάει στον Θέμη για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι σε νεαρή ηλικία, αλλά και για το πόσο τυχερός αισθάνεται που μεγάλωσε σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη. Αποκαλύπτει γιατί διάλεξε να σπουδάσει Ιατρική, αλλά και το περιστατικό στο νοσοκομείο που τον έκανε να αλλάξει γνώμη για αυτήν, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ονόματα καλλιτεχνών με τα οποία θα ήθελε να συνεργαστεί.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μπαίνει στο εξομολογητήριο του Θέμη και μιλάει για όλα, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ποιο τραγούδι του έχουν αντιγράψει; Φυσικά, δεν γίνεται να μην τραγουδήσει unplugged μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες!

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τον αγαπημένο ηθοποιό, Αντώνη Λουδάρο. Με αστείρευτο χιούμορ περιγράφει το πόσο μεγαλόσωμος γεννήθηκε, την περιπέτεια που ξεκίνησε για τον ίδιο όταν έχασε τη μητέρα του σε πολύ μικρή ηλικία και την απόρριψη που εισέπραξε από τον πατέρα του. Τι αποκαλύψεις έχει να κάνει για την ενασχόλησή του με τον κόσμο της τηλεόρασης και πώς είναι αυτή την περίοδο στα προσωπικά του;

Λίγο πριν το τέλος, θα οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του “After Dark”. Πόσο ειλικρινής θα είναι με τον Θέμη;

Κάθε Κυριακή στις 23:45 «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!