02-12-2022

OPEN Sport 03-04/12/2022

Open Sport

Αθλητικό υπερθέαμα και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

 

Συναρπαστικό το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Κάζο για την υπερδύναμη Γερμανία, πρόωρο αντίο για τη χρυσή γενιά του Βελγίου, δείχνουν τα δόντια τους Αφρικανοί και Ασιάτες. 16 ομάδες έτοιμες για μάχη μέχρι τέλους. Ειδικό θέμα για τον ταλαντούχο Ολλανδό, Κόντι Χάκπο και τον κορυφαίο τερματοφύλακα της διοργάνωσης Βόιτσεχ Στσέσνι. Απολαύστε αστεία και παράξενα στιγμιότυπα που έγιναν viral, αλλά και τις δέκα πιο εντυπωσιακές φάσεις της εβδομάδας. 

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο αποκλειστικά στην εκπομπή μας σχολιάζει το συναρπαστικό Mundial. Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει τα πιο σημαντικά από αυτά που συμβαίνουν στο Κατάρ και ο καταξιωμένος αθλητικός συντάκτης της NOVA, Ηλίας Βλάχος καταθέτει την άποψη του για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά. 

Οι αγώνες προετοιμασίας των ομάδων της Superleague εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. To Open Sport βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο και φέρνει αποκλειστικές δηλώσεις. Μπασκετικό θέαμα από Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ. Μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του παραολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή της κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη.

 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.