16-12-2022

Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (Sneak preview)

Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Ελληνική σειρά

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 

Τι θα δούμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN, το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» έρχεται και θα καθηλώσει. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης. Η συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας τον Φεβρουάριο στο OPEN! 

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αυτή την Κυριακή, ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο. 

Απόσπασμα από το επεισόδιο 

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια τον Φεβρουάριο στο OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.