21-12-2022

Τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα είναι στο OPEN!

Δελτίο τύπου - Χριστούγεννα στο OPEN

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ OPEN 

 

Τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα είναι στο OPEN!

Με πλούσιο πρόγραμμα, λαμπερούς καλεσμένους, πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, η μαγεία των Χριστουγέννων και η λάμψη των ημερών πλημμυρίζουν τις οθόνες μας. 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 23.00 ο Γιώργος Θεοφάνους μας επιφυλάσσει συναρπαστικές εκπλήξεις. Στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» έρχονται οι Onirama, η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Άρης Πλασκασοβίτης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και απογειώνουν τη βραδιά με τις μοναδικές ερμηνείες τους και το αστείρευτο ταπεραμέντο τους. 

Παραμονή Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου στις 09:50 η Ελένη Τσολάκη υποδέχεται τον Πάνο Καλίδη στο πιο γιορταστικό   «OPEN WEEKEND» της χρονιάς. Στην παρέα της θα βρεθούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί από τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,  Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαϊτσου και  Ελίνα Μάλαμα, για μια εκπομπή με πολύ χορό και τραγούδι.

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων, ο Γιάννης Μπέζος στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» στις 21:00 έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει τα τραγούδια του και το κέφι παίρνει φωτιά με όλη την παρέα να απολαμβάνει τη βραδιά. Γιάννης Ζουγανέλης, Ιωάννα Παππά, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ορέστης Τζιόβας, Μαρία Χάνου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Φιλίππου, Ηρώ Μουκίου , Μαρίνος Κόνσολος, Ιωάννα Πηλιχού, Γιωργής Τσουρής, Βίβιαν Κοντομάρη, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Τσιμπρικίδου και Ελίζα Σκολίδη, με απογειωμένη διάθεση και θετική ενέργεια μας χαρίζουν  ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. 

Τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα είναι στο OPEN!