23-12-2022

Γιορτινό «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με λαμπερούς καλεσμένους απόψε στο OPEN

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Onirama, Μπέτυ Μαγγίρα, Αιμιλιανός Σταματάκης, Μαριέλλα Σαββίδου, Μυριέλλα Κουρεντή, Άρης Πλασκασοβίτης και Μαυρίκιος Μαυρικίου

Γιορτινό «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με λαμπερούς καλεσμένους

απόψε στο OPEN

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται απόψε στις 23:00 στο OPEN, τους Onirama, τη Μπέτυ Μαγγίρα, τον Αιμιλιανό Σταματάκη, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Άρη Πλασκασοβίτη και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, σε ένα απολαυστικό «Ένα Τραγούδι Ακόμα». 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Θεοφάνους έχει ετοιμάσει μία μοναδική μουσική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους. Οι αγαπημένοι Onirama θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. Με χιούμορ, θετική ενέργεια και πάνω από όλα με πολλή μουσική μας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά με πολλές εκπλήξεις. 

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα  μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με τις μουσικές της ικανότητες, ερμηνεύοντας ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μια ερωτική ξένη μπαλάντα. 

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης ερμηνεύει δύο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια, ενώ στη συνέχεια μας ετοιμάζει ένα ντουέτο έκπληξη με τον Άρη Πλασκασοβίτη. Η Μαριέλλα Σαββίδου με το λαμπερό χαμόγελό της, μας μεταφέρει στο κλίμα των Χριστουγέννων με τις ωραίες ερμηνείες της και η Μυριέλλα Κουρεντή μας μαγνητίζει με τα όμορφα μάτια της και τραγουδώντας μας λέει για αυτές τις γιορτινές ήμερες τι υπέροχος που είναι ο κόσμος. 

Ο Άρης Πλασκασοβίτης με τον αυθορμητισμό του και την παιδικότητα που τον διακατέχουν αναστατώνει το stage του «Ένα τραγούδι ακόμα» και ερμηνεύει αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο, ενώ ο μοναδικός Μαυρίκιος Μαυρικίου μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με τη εξαιρετική και ξεχωριστή φωνή του με αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουμε την τύχη να τα ακούμε συχνά. 

Η παρέα μεγαλώνει συνέχεια, φιλοξενώντας αυτή τη φορά δύο νέους καλλιτέχνες που μας αφήνουν άφωνους όχι μόνο με τις ερμηνείες τους αλλά και με την αγάπη που δείχνουν για τη μουσική και το τραγούδι. Δεν είναι άλλοι από την Αγγελική Μισαηλίδου και τον Victor Vernicos. 

Γιορτινό «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους απόψε στις 23:00 στο OPEN»