23-12-2022

Απόψε στις 20:00 στη «Δική μας οικογένεια», το φάντασμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται τη «Δική μας οικογένεια» (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια - Ελληνική σειρά

Απόψε στις 20:00 στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

Το φάντασμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

 

 

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η εποχή των καλικάντζαρων φαίνεται να χτυπάει και την οικογένεια των Μακρήδων. Ο Δημήτρης και η Αγγελική που εργάζεται στο σπίτι υποδυόμενη την οικιακή βοηθό για να βλέπει την κόρη της, έχουν ένα μυστήριο να λύσουν. Στο σπίτι πράγματα εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται μυστηριωδώς σε περίεργες θέσεις.  Με πέτρα του σκανδάλου έναν μπλε κουβά που εμφανίζεται σε διάφορα σημεία και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί. Όλο το σπίτι ανάστατο και οι θεωρίες πολλές.

Υπάρχει φάντασμα; Κάποιο απ’ τα παιδιά φιλοξενεί κάποιον μέσα στο σπίτι και τους το κρύβει; Μήπως τελικά υπάρχουν εξωγήινοι και ήρθαν για χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο σπίτι των Μακρήδων; Με την Ευδοκία που δεν της αρέσει να της πειράζουν τα πράγματα, σε κατάσταση νευρικής κρίσης να αναρωτιέται μήπως παθαίνει blackout και αλλάζει αυτή τα πράγματα μόνη της, το σπίτι της «Δικής μας Οικογένειας» είναι από άκρη σ’ άκρη ανάστατο. Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν στην έρευνα ανακατεύονται η Ειρήνη) και η μητέρα της, η χειμαρρώδης Μάρθα.

 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο