29-12-2022

Ηλίας Βρεττός, Κωνσταντίνα, Demy και Μαριάννα Παπαμακαρίου στο γιορτινό «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Γιώργος Θεοφάνους, Ηλίας Βρεττός, Κωνσταντίνα, Demy, Μαριάννα Παπαμακαρίου

Εορταστικό «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

 Ηλίας Βρεττός, Κωνσταντίνα, Demy και Μαριάννα Παπαμακαρίου

δίνουν τον ρυθμό λίγο πριν υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Ηλία Βρεττό και την Κωνσταντίνα, αλλά και την Demy μαζί με τη Μαριάννα Παπαμακαρίου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN. 

Ο Ηλίας Βρεττός  έρχεται να μας ταξιδέψει με τις αγαπημένες επιτυχίες του, τραγούδια που τραγουδήσαμε , που χορέψαμε αλλά και τραγούδια που μας έκαναν να νιώσουμε τα πιο έντονα συναισθήματα. Με αυτά τα έντονα συναισθήματα και τις ωραίες μελωδίες αποχαιρετούμε αυτή τη χρονιά. Η έκπληξη της βραδιάς είναι το υπέροχο ντουέτο που έχουν ετοιμάσει ο Ηλίας Βρεττός και η Κωνσταντίνα. 

Η  Κωνσταντίνα λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη φως έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» να μας θυμίσει εκείνα τα τραγούδια που ήταν και είναι στις καρδιές μας και μας θυμίζουν τις αξέχαστες εποχές που όλοι έχουμε αγαπήσει. 

Η Demy με το ζεστό της χαμόγελο, τη φρεσκάδα της και την απίστευτη ενέργειά της ανεβάζει τη διάθεση και φέρνει το «καλοκαίρι» μέσα στα Χριστούγεννα στη σκηνή του «Ένα τραγούδι ακόμα». 

Τέλος, η Μαριάννα Παπαμακαρίου έρχεται και πάλι στην παρέα μας και  μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με τις ερμηνείες της. 

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή τη Παρασκευή είναι ο Γιάννης Τεργιάκης. Ο Γιάννης είναι 20 ετών, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο «XFactor», που προβλήθηκε το 2019 στο OPEN. Ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική, παίζει κιθάρα, κάνει φωνητική και γράφει στίχους, μουσική. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN»