29-12-2022

Η Μελίνα Ασλανίδου και αγαπημένοι ηθοποιοί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο

Δελτίο τύπου - Ότι αγαπώ - Γιάννης Μπέζος, Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Σταρόβας, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση, Μαρία Σολωμού, Ελένη Καρακάση, Άννα Κουτσαφτίκη

Η Μελίνα Ασλανίδου και αγαπημένοι ηθοποιοί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» καλωσορίζει τον νέο χρόνο, σε ρυθμούς εορταστικούς, με πολλή λάμψη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN, ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου και αγαπημένους ηθοποιούς, σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι και χορό για να συναντήσουμε το 2023 με την πιο απολαυστική παρέα. 

Η Μελίνα Ασλανίδου, με την υπέροχη φωνή της μας χαρίζει τις μεγάλες επιτυχίες της και μαζί της αναλαμβάνουν χρέη τραγουδιστή οι Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Σταρόβας, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση, Μαρία Σολωμού, Ελένη Καρακάση, Άννα Κουτσαφτίκη, Σοφία Παυλίδου, Κατερίνα Θεοχάρη, Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Κρητικός, Νίκη Βακάλη και Ελευθερία Κοντογεώργη. Όλοι τους μια παρέα σε μεγάλα κέφια, με τρομερή ενέργεια και διάθεση μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές και τους απολαμβάνουμε έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. 

Μια ξεχωριστή βραδιά, με τους λαμπερούς μας προσκεκλημένους να ερμηνεύουν πολυαγαπημένα τραγούδια, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά. Το πιο εορταστικό «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» θα μας ξεσηκώσει και θα μας διασκεδάσει με την ευχή για μια χαρούμενη χρονιά!

«’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.00 στο OPEN