30-12-2022

Εορταστική Λάβα το Σάββατο 31/12/2022 στις 20:00

Λάβα - Ψυχαγωγική εκπομπή

Το Σάββατο 31/12 στις 20:00 στο OPEN

η «ΛΑΒΑ» φοράει τα γιορτινά της

και υποδέχεται  την Ελένη Τσολάκη

για την πιο καυτή ανασκόπηση της χρονιάς

 

 

Η ΛΑΒΑ αυτό το Σάββατο 31/12 στις 20:00 στο Open επιχειρεί να υπενθυμίσει τα πιο καυτά γεγονότα του 2022 με ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα στο οποίο μετέχουν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, αλλά δεν είναι αρκετοί. 

Στη προσπάθειά τους συνδράμει ο Άγιος Βασίλης ο οποίος γίνεται οικοδεσπότης ενός πρωτότυπου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων. Απέναντι του θα βρεθεί η ριψοκίνδυνη Ελένη Τσολάκη για να αναζητήσει  τις σωστές απαντήσεις που αφορούν στην τηλεοπτική Ιστορία της απερχόμενης χρονιάς : Παρουσιαστές που έγιναν τραγουδιστές. Τραγουδιστές που έγιναν παρουσιαστές. Δράματα με τα οποία γελάσαμε. Κωμωδίες με τις οποίες κλάψαμε. Έρωτες που διήρκησαν όσο ένα βίντεο. Μίση που διατηρούνται και ανανεώνονται. Πολιτικοί που υποσχέθηκαν τον ουρανό με τ’ άστρα. Πολιτικοί που διάβασαν τα άστρα. Ριάλιτι βασισμένα σε σενάριο. Δημοσιογραφία βασισμένη στη μυθοπλασία. Τούμπες. Κυβιστήσεις. Ακροβατικά. 

Όλα αυτά μόλις σε μία ώρα! Από τις 20.00 μέχρι τις 21:00, δηλαδή μέχρι να στρωθεί το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και να αρχίσουν τα γλέντια. 

«Λάβα» η σατιρική εκπομπή με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή

Κείμενα: Αθηναϊς Νέγκα

Στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Μάκρα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου.