02-01-2023

Νέα, συναρπαστικά, επεισόδια στη «Δική μας οικογένεια», απόψε στις 20:00 στο OPEN (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια - Ελληνική σειρά

Νέα, συναρπαστικά, επεισόδια στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

 

Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος με το καπέλο που παρακολουθεί την οικογένεια;;;

Ποια είναι η υπάλληλος της κοινωνικής πρόνοιας που έρχεται να τους αναστατώσει όλους;;;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Βασίλης Θωμόπουλος και η Αλίκη Κατσαβού σε ρόλους έκπληξη! 

Από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 20.00 στο OPEN απολαμβάνουμε τα καινούρια επεισόδια της οικογενειακής σειράς «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με τους ήρωες να βρίσκονται και πάλι σε περίεργες περιπέτειες! 

Η σειρά μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά με το σπίτι των Μακρήδων να έχει γίνει και πάλι ανάστατο. Όταν στο Δημοτικό της Ισμήνης της ζητάνε να γράψει έκθεση με θέμα ««Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», όλοι είναι χαρούμενοι και ανυπόμονοι να τη διαβάσουν. Μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι μέσα στην έκθεση το μικρό κορίτσι έχει αποκαλύψει ένα σωρό μυστικά, όπως της Αγγελικής που υποδύεται την οικιακή βοηθό για να βλέπει την υιοθετημένη κόρη της, ενώ στην ίδια έκθεση βγάζει τον Δημήτρη εντελώς ακατάλληλο για κηδεμόνα.

Αυτή η έκθεση δεν θα ήταν και τόσο επικίνδυνη. Αλλά την ίδια ώρα που η Ισμήνη περιφέρεται απειλώντας να αποκαλύψει μυστικά, στο σπίτι φτάνει η υπάλληλος της Κοινωνικής Πρόνοιας (Αλίκη Κατσαβού) που έχει έρθει να ελέγξει αν ο Δημήτρης είναι κατάλληλος κηδεμόνας για τη Νεφέλη και τα ορφανά αδέλφια της. Την ίδια ώρα ένας μυστηριώδης Άντρας με Καπέλο (Βασίλης Θωμόπουλος)  παρακολουθεί την οικογένεια Μακρή για λόγους που προς το παρόν μόνο αχνά έχουν αρχίσει να διαφαίνονται.

Κι όλα αυτά σ’ ένα επεισόδιο που βλέπουμε τον κόσμο της «ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» μέσα από την παιδική ματιά της Ισμήνης, σε ένα γλυκό συναισθηματικό επεισόδιο που θα μας θυμίσει τις πιο σημαντικές ιστορίες και τις μέχρι τώρα καλύτερες στιγμές της σειράς. Ακόμα τη Δευτέρα η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» βγάζει την πρώτη της οικογενειακή φωτογραφία και η Αγγελική με την Ισμήνη θάβουν μια «εκρηκτική» χρονοκάψουλα που θα ανοιχτεί σε δέκα χρόνια... 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 20.00 στο OPEN, απολαμβάνουμε τα καινούρια επεισόδια 

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας 

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο