03-01-2023

Total football, Τετάρτη 04/01/2023 στις 23:00

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο πρώτο Total Football του 2023

 Με ντέρμπι και μάλιστα των αιωνίων της Θεσσαλονίκης ξεκινάει το νέο έτος για την Σούπερλιγκα. Η μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, θα έχει την τιμητική της στο Total Football στο OPEN, που έρχεται εκτάκτως κοντά σας αυτήν την Τετάρτη στις 23:00 με τον Πάνο Βόγλη και τη Μαρία Ζαφειράτου.

Ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο της Τούμπας και τον απεσταλμένο της εκπομπής, Γρηγόρη Ατρείδη, που θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το παιχνίδι. Δηλώσεις των προπονητών και των παικτών, ο απόηχος από τη μεγάλη αναμέτρηση και όσα θα γίνουν, θα τα μάθετε πρώτοι στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Περιγραφή στο στούντιο των καλύτερων στιγμών του 90λεπτου από τον Γιώργο Τσαντάκη.

Σχόλιο για το ντέρμπι από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα μεταφέρει τις δικές του πληροφορίες και ειδήσεις.

Όλη η δράση της 16ης αγωνιστικής περνάει από το μικροσκόπιο του Νίκου Νταμπίζα και του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Ο expert και πρωταθλητής Ευρώπης, μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα sportcaster που περιέγραψε τον τελικό του Μουντιάλ, θα φωτίσουν τις καθοριστικές φάσεις από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ο Γρηγόρης Ποζιός περιγράφει στο στούντιο φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και μεταφέρει το ρεπορτάζ της επόμενης μέρας για τους πράσινους.

Ο Δημήτρης Βάλσαμος περιγράφει τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ και μας δίνει το ρεπορτάζ από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γιώργος Σόμπολος παρουσιάζει το φιλμ του αγώνα Ιωνικός – Ολυμπιακός, με φάσεις, δηλώσεις, αντιδράσεις μετά το ματς.

Και φυσικά ρεπορτάζ και εικόνες από το αντίο στον μεγάλο Πελέ, τον μύθο που άλλαξε το ποδόσφαιρο και έφυγε σε ηλικία 82 ετών. 

Αύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 στις 23:00, το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λιγκα επιστρέφουν στο OPEN. Επιστρέφει το Total Football. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά…