04-01-2023

Ανήμερα των Φώτων, ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Hovig και τη Ναυσικά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Βαλάντης, Δέσποινα Ολυμπίου, Hovig και Ναυσικά

Ανήμερα των Φώτων, μια μαγευτική μουσική βραδιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Hovig και τη Ναυσικά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια βραδιά με πολλή μουσική και τραγούδι. 

Ο Βαλάντης έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και μας χαρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά τον ακούμε και σε τραγούδια  άλλων καλλιτεχνών, τα οποία ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους μιλάνε για τη συνεργασία τους σε ένα τραγούδι που έχει μείνει μέχρι και σήμερα στις καρδιές όλων μας, ενώ μας αποκαλύπτει τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του. 

Η βραδιά συνεχίζεται με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Βαλάντη να ερμηνεύουν ένα πολύ αγαπημένο ντουέτο. Η διάθεση ανεβαίνει με τη Δέσποινα μαζί με τον Hovig να μας ξεσηκώνουν με το κέφι τους και την ενέργεια τους, όπως κάνουν και στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται μαζί. 

Στη συνέχεια απολαμβάνουμε τη Ναυσικά, η οποία έχει κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα σε ηλικία 11 ετών, μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, και έρχεται στην εκπομπή για μας θυμίσει για ποιο λόγο συνέχισε το τραγούδι που αγαπά τόσο πολύ. 

Η έκπληξη της βραδιάς είναι η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, που μαζί με τη Ναυσικά  ερμηνεύουν ένα τρυφερό τραγούδι για τα παιδιά.   

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»