05-01-2023

Απόψε στις 20:00 στη «Δική μας οικογένεια», η Μυρτώ μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αγγελική και τη Νεφέλη (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια, επεισόδιο 64

Απόψε στις 20:00 στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

η Μυρτώ μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αγγελική και τη Νεφέλη 

Η Μυρτώ κατηγορεί την Αγγελική ότι υποκρινόταν την οικιακή βοηθό στους Μακρήδες για να πάρει πληροφορίες για το άρθρο που αποκάλυψε τον εθισμό του Σέργιου στον τζόγο και τα χρέη της εταιρείας, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης εισβάλλει στο σπίτι και κατηγορεί τη Σταυρούλα (νομίζοντας ότι είναι η Αγγελική Σαμοϊλη) πως εκείνη κρύβεται πίσω απ’ το άρθρο.

Η Μυρτώ θέλει να επέμβει και να αποκαλύψει στον Δημήτρη την πραγματική ταυτότητα της αδερφής της κι έτσι η Αγγελική αναγκάζεται να της ομολογήσει το μυστικό της. Δουλεύει στο σπίτι των Μακρήδων ως οικιακή βοηθός για να μπορεί να είναι κοντά στην κόρη της, τη Νεφέλη. Όταν η Μυρτώ μαθαίνει όλη την αλήθεια για το μωρό της Αγγελικής και την ανάμειξη του πατέρα της στην υιοθεσία, αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της για να της δώσει εξηγήσεις, απελπίζοντας την Αγγελική που φοβάται ότι ο πατέρας της θα θελήσει να δει τη Νεφέλη και θα τα καταστρέψει όλα. 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN 

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο